Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

"I thought we were the better team," Sir Alex said...













Η Marketing United και η Real έχουν κατακτήσει συνολικά 12 φορές το Champions League. Αποτελούν ομάδες σύμβολα δυο διαφορετικών εποχών όμως το κοινό στοιχείο που θα τις ενώνει πάντα είναι η απιστευτη τύχη που πάντα θα της βοηθάει. Ρωτήστε τον John Tery να σας πει.
Ναι ναι συμφωνούμε οτι ο Sir ALex έβγαλε απο τις ακαδημίες τόσους καλούς παίκτες.
Ναι ναι συμφωνούμε ότι μάλλον θα πάρει το πρωτάθλημα η United Και θα μας ισοφαρίσει στις ισοφαρίσει στις συνολικές κατακτήσεις.
Όμως έχει δρόμο ακόμα για τα 5 Ευρωπαικά. που φέτος θα γίνουν 6.

Είχε να δεχτεί γκολ 3 μήνες και μάζεψε για να έχει.
Όσο για τη Ρεαλ? Ολλανδοί μέσα, βιρτουόζοι παικταράδες οχι σαν τους Άγγλους ξυλοκόπους.
Αλλά είναι δυνατόν? Συνολικο ΄στους δύο αγώνες 5-0?
Κάποιοι μίλησαν για διαιτησία. Για αυτό τα λιοντάρια του Merseyside έδωσαν απαντήσεις τρεις μέρες μετά...
Τo παρακάτω video είναι αφιερωμένo στον Sir Alex Ferguson ο οποίος είναι στα πρόθυρα γεροντικής άννοιας...δεν εξηγούνται αλλιώς οι δηλώσεις του:
""I thought we were the better team," Sir Alex Ferguson said, making a bid for the wackiest statement of the season. "But the score doesn't reflect that." (http://www.guardian.co.uk/)

Το πολύ ουζάκι βλάπτει Sir Alex


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: http://www.youtube.com/watch?v=rDDBtnJF8RA

Και το 4ο για αυτή τη δήλωση:

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν κατακρίνει τον Γουέιν Ρούνεϊ που δήλωσε ότι μισεί τη Λίβερπουλ, μετά το παιχνίδι της Τετάρτης με την Ίντερ για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός, πριν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αγωνίζοταν για λογαριασμό της Έβερτον και όπως είναι φυσικό οι οπαδοί της συμπολίτισσας Λίβερπουλ δεν τον εκτιμούσαν ιδιαίτερα. Όμως, ακόμα και αργότερα όταν έφυγε από τους "εφοπλιστές" για τη Γιουνάιτεντ, δεν άλλαξε κάτι στα συναισθήματα των "κόκκινων" οπαδών. Ο ίδιος ο Ρούνεϊ, λίγο πριν το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ αποφάσισε να δημιουργήσει κλίμα, δηλώνοντας ότι μισεί την ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Ο Φέργκιουσον από την μεριά του δικαιολόγησε τον ποδοσφαιριστή του, αντίθετα απ' ότι θα περίμεναν πολύ να πράξει ο έμπειρος τεχνικός. "Το μίσος είναι μία εύκολη λέξη, ευκολότερη από την αντιπάθεια. Ίσως δεν είναι η σωστή λέξη. Αλλά ο Γουέιν, με τα χρόνια βαλλόταν από τους οπαδούς της Λίβερπουλ, γι' αυτό είναι κατανοητό", δήλωσε αρχικά ο Σκοτσέζος. "Από παιδί, υποστήριζε την Εβερτον και ο ανταγωνισμός ανάμεσα σε αυτούς και την Λίβερπουλ είναι πολύ άγριος σήμερα. Από τότε έχει έρθει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλει να κερδίσει. Τίποτα δεν είναι πέρα από τα συνηθισμένα, πραγματικά", τόνισε στο τέλος ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. http://www.spor24.gr/





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου